Miért válasszunk motorkerékpárt?

Motorkerékpár mellett dönteni számos előnnyel jár a gépkocsival való közlekedéssel szemben, hiszen számos élethelyzetekben kifejezetten jó választás motorra pattanni.

Először is a motorozás kiváló csapatépítővé, közösségi élménnyé válhat: egy-egy hétvégi kiruccanás a hegyekbe a barátokkal pompás alternatívája lehet az aktív kikapcsolódásnak.

A motor tartása mellett szól az is, hogy kevesebbet fogyaszt, fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak, mint egy autóé. De nemcsak a költségei, a helyigénye is kisebb, hiszen tárolásához nem feltétlenül szükséges egy egész garázs, az utakon könnyebben lehet vele közlekedni és parkolásnál sem kell órákig körözni, hogy szabad helyet találjon az ember.

A motorozás fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrációt is, hiszen összetettebb feladat, mint az autóvezetés, ráadásul a balesetek valószínűsége is csökken azzal, hogy nem tudunk olyan figyelemelterelő tevékenységeket folytatni motorozás közben, mint például vezetés közben: telefonálás, evés, ivás, leejtett tárgyak megkeresése.

Csatlakozzon Ön is a motorosok társadalmához és pattanjon nyeregbe!

 

 

 

 

 

 

Google Plus