Qaud szervíz

Karbantartási tippek profi quad szerelőtől

quad szerelőSzeretnél profi tanácsokat kapni járműved karbantartásához? Az igazán tapasztalt quad szerelők tudják mire van szükségük az eszközöknek, tudj meg többet!

A quad népszerű jármű, amely rendkívül sok izgalmas kalandot, utazást kínál az emberek számára. Ahhoz, hogy a négykerekűek kellő biztonsággal használhatók legyenek, nagyon fontos odafigyelni a karbantartásukra. Az igazán látványos eredményekhez ezzel kapcsolatban érdemes megfogadni a profi quad szerelők tanácsait.

A légszűrő tisztítása a legfontosabb

Akik már vezettek quadot, tapasztalhatták, hogy sokszor igen szélsőséges terepeken voltak kénytelenek közlekedni. Ezek a körülmények próbára tehetik a járműveket is, főleg akkor, ha nem esnek át a megfelelő karbantartáson.

Ennek folyamán nagy figyelmet kell szentelni az olyan alkatrészekre, mint a légszűrők. A legjobb, ha a szűrőt minden egyes motorozás után megtisztítják az emberek. Amennyiben problémákat észlelnek a tulajdonosok, előnyösebb lecserélni a szűrőket, lehetőleg minél hamarabb.

A tisztításhoz némi mosogatószer és langyos víz is elegendő lehet, de akár speciális tisztítószereket is be lehet vetni. Ezzel kapcsolatban megéri kikérni a quad szerelő véleményét.

Láncszett karbantartás a maximális biztonságért

A biztonságos vezetéshez szükség van arra is, hogy a quad láncok is rendben legyenek. A tisztítás mellett a kenéssel is muszáj foglalkozni, amihez tanácsos kifejezetten motorokhoz legyártott lánctisztító szert használni.

A speciális lánckefével könnyedén eltávolíthatóak a legmakacsabb szennyeződések is, ezután célszerű a lánctisztító szert bevetni.

További tanácsokra lenne szükséged, vagy a szervizeléshez keresel megfelelő szakembereket? Fordulj bizalommal hozzánk, ahol igazi profi quad szerelők állnak rendelkezésedre a problémák megoldásához!

Bármilyen esetben számíthatsz ránk, quadod így alkalmas lesz a használatra. Honlapunkon bővebb információkat is találsz rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdéseid lennének, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.

Quad javítás, tuning érdekel? Jó helyen jársz!

quad javítás, quad szerelésA hosszú életű járgány titka a gondos karbantartás, de ha quad javításra van szükség, netán valamilyen extra kiegészítőre vágysz, ránk számíthatsz!

A quad-ok elképesztő népszerűségnek örvendenek, ami nem is meglepő, hiszen épp azt az izgalmas vezetési élményt és felhőtlen szabadságot adják, mint a motorok, viszont stabilitásukból adódóan azoknál jóval biztonságosabbak. Ezek a járgányok bírják a strapát, szinte bármilyen terepen megállják a helyüket, sokoldalúságuknak köszönhetően pedig nem csak szórakozásra alkalmasak, hanem egyfajta munkaeszközként is szolgálhatnak, például a mezőgazdaságban dolgozók számára.

Te is a quad rajongók népes táborát erősíted és úgy döntöttél, hogy beszerzel végre egy sajátot? Más járművekhez hasonlóak ezekből is csak akkor válnak hűséges társak, ha nem marad el a rendszeres ápolás és karbantartás. A quad javítás persze előbb vagy utóbb biztosan szükségessé válik majd, de sokat tehetsz azért, hogy új szerzeményed hosszú időn át szolgálja a biztonságodat és kényelmedet.

  • Az első lépés legyen mindig egy alapos tisztítás, a kormánytól a kerekekig mindent szabadíts meg a szennyeződésektől, külön figyelj a légszűrőre.
  • Tisztítsd meg a láncokat, és a gondtalan működés érdekében ne feledd az útviszonyoknak megfelelő kenőanyagot se!
  • Legalább ekkora figyelmet érdemel a fékrendszer, itt a lényeg, hogy minden elemen haladj végig, tüntesd el a szennyeződéseket és a fékport.
  • Végül polírozd fényesre a burkolatot és a fém alkatrészeket, mert bár ez talán nem befolyásolja a működést, egyszerűn jól fog kinézni a járgány.

Na és mi a helyzet akkor, ha csak a quad szerelés segíthet? Nos, azt ajánljuk, ebben az esetben engedd át a terepet nekünk, és bízd ránk a javítást, a problémás alkatrészek cseréjét, mert a szakszerűség garantálja a biztonságodat. Számíthatsz ránk akkor is, ha többet szeretnél kihozni a járgányból, és jól jönne egy kis tuning, csörlőt, gallytörőt vagy épp valamilyen kényelmi kiegészítőt szeretnél.

A quad szuper lehetőségeket tartogat Számodra, de szereléssel, javítással inkább keress fel minket, bármiben szívesen segítünk!

Quad szerelés Budapesten: segítség téli felkészítéshez

Quad szereléshez Budapesten keresd a mi csapatunkat! A műhelyünkben mindent megteszünk azért, hogy a járművedből a maximumot tudd kihozni.

A quadnak télen sem kell garázsban pihennie

quad szerelés budapestA quad egy masszív négykerekű jármű, ami kiránduláshoz, munkához is ideális eszköz. Egy autóhoz képest ugyan nyitott, kisebb és egyszerűbb a felépítése, de a maga kategóriájában kiválóan teljesít. Könnyen meg lehet tanulni vezetni, terepen fantasztikusan boldogul, köszönhetően szélesebb, nagyobb abroncsainak. Jó hír, hogy a quadokhoz tervezett gumikból téli használatra alkalmas változatok is kaphatóak.

A gumiabroncs speciális mintázata lehetővé teszi, hogy a jármű nedves talajon is biztonságosan tudjon haladni. Az ellenálló abroncsok több vázréteggel készülnek. A megfelelő kerekek mellett nem árt egy kis téli felkészítésnek alávetni a négykerekűt. A quadnak szüksége van egy alapos átvizsgálásra, hogy kiderüljön, minden eleme maximálisan működőképes. Az üzemanyagot érdemes téli adalékkal ellátott fajtára cserélni. Meg kell vizsgálni a lámpákat, hiszen a rövidebb nappalok több világítás jelentenek, a jól működő fényszóró pedig biztonságos közlekedés feltétele.

Hideg és csapadék ellen

A járművet fel lehet szerelni külön a hidegebb időszakokhoz tervezett kiegészítőkkel. Az abroncsokra kerülhetnek lánctalpak, amikkel a jármű megállíthatatlan lesz. A sofőrt védi a téli szélvédő és a beszerelhető ülésfűtés, valamint markolatfűtés a hidegtől és a csapadéktól. A kormánykerékre és a gázkarra is kerülhet fűtés, hiszen a quad alapvetően nyitott jármű. Kaphat ideiglenes tetőt, de akár biztonsági övet és kabint is, kabinfűtéssel a négykerekű.

Az olyan járművek, mint amilyen a quad, a sokoldalú eszközök mintapéldái. Lehet belőle sportszer, hobbi jármű, munkaeszköz is, de saját vállalkozást is építhetsz rá, ha akarod. Egy kis szerelés, némi tuning, átgondolt alakítás és máris a céljaidnak megfelelő járművet kapsz vissza a műhelyünkből. Egyeztess velünk időpontot, keress minket bizalommal az elérhetőségeink egyikén!

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com