Robogó Szervíz

 • Átnézetnéd robogód?
 • Elromlott a robogód?
 • Eleged van a hanyag munkát végző robogó szerelőkből?
 • Precíz munkát vársz el (miért is ne tennéd)?
 • Úgy hiányzik egy megbízható robogó szervíz, mint egy falat kenyér?

Végre itt van. A főváros legmegbízhatóbb robogó szervíze.

Hívj bizalommal a 06-30/9720-320 telefonszámon, vagy írj a fancsi.motor@gmail.com e-mail címünkre.

Céljaink azonosak. Ne csak egy megbízható közlekedési eszköz legyen a robogó, hanem önfeledt kikapcsolódás és szórakozás legyen a robogózás.

Mindegy milyen robogód van, ha szervízelésre vár, mi vállaljuk. Minden típusú robogó szakszerű javítása rövid határidővel, 50cm3-től 125cm3-ig.

Szervízszolgáltatások:

 • robogó gyorsszervízRobogószerviz, Robogószervíz
 • teljesítménynövelés
 • váz és villajavítás
 • átvizsgálás őszi-téli szezonra
 • szezon előtti üzembe helyezés
 • állapotfelmérés
 • robogók javítása és általános karbantartása
 • váz és villajavítás
 • robogó gumik centírozása és szerelése
 • átvizsgálás őszi-téli szezonra
 • kipufogó kiégetés, javítás
 • esztétikai hibák javítása

Ha nem találod, amit kerestél hívj bizalommal a 06-30/9720-320 telefonszámon, vagy írj a fancsi.motor@gmail.com e-mail címünkre.

Két keréken mi sem lehetne egyszerűbb, mint a robogózás. Automatikus váltó, fékevesztett száguldozás, húzatjuk ahogy csak nem szégyelljük. Viszont jobb ha tudjuk, hogy a robogók hihetetlen fürgék tudnak lenni, ami vetekszik a sportmotorok veszélyeivel. Szóval csak óvatosan hölgyek urak.

 

Robogó szervizünk tanácsaival gondtalan lehet a téli közlekedés

Robogó SzervizSzeretne robogó szervizünktől tanácsot kapni a téli használathoz? Segítünk, hogy ne legyen problémás a közlekedés, szívesen adunk tanácsot máskor is!

A téli időszak sokakat nem befolyásol abban, hogy a hidegben is robogóval közlekedjenek. Ahhoz, hogy ezekben a hónapokban is gondtalanul lehessen utazni, és a járművekkel se legyen probléma, célszerű pár tanácsot megfogadni. Robogó szervizünk folyamatosan rendelkezésre áll, nem csupán tanácsokért fordulhatnak hozzánk az érdeklődők, hanem javításért, karbantartási munkálatokért is!

A téli robogózással kapcsolatban rendkívül fontos a világítás. Mindenképp megbízható, erős lámpákra van szükség ilyenkor, ellenkező esetben a járművezető óriási kockázatoknak teszi ki magát. Célszerű a ruházatnál is a láthatóságra törekedni. A mintás, élénk színű bukósisakok ebben az időszakban kiváló szolgálatot tesznek.

Elengedhetetlen, hogy a tulajdonosok odafigyeljenek a motor megfelelő hőmérsékletére. Ez esetben megoldást jelenthet, ha a hűtő egy részét leragasztják az emberek, így az nem lehet befolyással a hőmérsékletre.

Az üzemanyag állapotát is rendszeresen ellenőrizni kell a téli hónapokban. A kondicionáló adalék megfelelő segítséget nyújthat abban, hogy a tulajdonosokat ne érjék kellemetlen meglepetések az induláskor.

Amennyiben tíz centinél nagyobb hóréteg van, nem célszerű elindulni a robogóval, még a fent említett tanácsok betartásával sem. A letaposott hó, jégborda igen veszélyesek lehetnek még megfelelő felkészültség mellett is.

Szeretne még több tanácsot kapni a használathoz, vagy javításra lenne szüksége? Kérjen időpontot robogó szervizünkbe, ahol igazi profik foglalkoznak a járművekkel. Szolgáltatásaink rugalmasak, megbízhatók, ügyfeleink számára valóban hatékony segítséget tudunk adni a szervizelés során.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységi köreinkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Robogó szerviz Budapesten friss tulajdonosoknak is!

robogó szerviz BudapestenA robogó szerviz Budapesten az első úti célod legyen, ha használt járgányt vásároltál! Mi alaposan átnézzük robogódat, hiszen első a biztonság!

A robogózás nem csak egyszerűen közlekedés, az ilyen járgányok tulajdonosai a száguldás szerelmesei, akik elsősorban az utánozhatatlan élmény miatt veszik meg járművüket. Azoknak, akik nem ragaszkodnak a legújabb modellek egyikéhez, tökéletesen megfelel erre a célra egy használt robogó is, hiszen egy kis odafigyeléssel remek üzletet lehet kötni. Természetes, hogy használt jármű vásárlása esetén alaposan meg kell vizsgálni a kiszemelt robogót, ellenőrizni kell a papírjait és tanácsos menni vele egy próbakört. Ha minden megfelel, nyélbe lehet ütni az üzletet, mégsem ajánlott azonnal használatba venni a járgányt, mindenekelőtt fel kell keresni egy robogó szervizt Budapesten.

A biztonság mindig prioritást élvez, és a használt robogóknak sajnos lehetnek olyan apróbb, rejtett hibái, amiket csak egy szakember fedez fel. Nem kell szándékosan elhallgatott problémákat feltételezni, elég az is, ha egyszerűen csak régen vagy felületesen volt karbantartva a járgány. Ahhoz, hogy maximális biztonságban lehessen nyeregbe pattanni, kell tehát egy robogó szerviz Budapesten, ahol alaposan átvizsgálják a járművet és ha kell, orvosolják a problémákat.

Ha Te is használtan vettél robogót, ne feledkezz meg a biztonságról, és az első úti célod legyen a robogó szerviz Budapesten! Mi szívesen segítünk Neked, ha ellátogatsz műhelyünkbe, átnézzük új szerzeményed, elvégezzük a szükséges beállításokat és karbantartási teendőket. Nálunk szakszerű és precíz munkára számíthatsz, hiszen mi magunk is a száguldás szerelmesei vagyunk, de a balesetmentes közlekedést mindennél fontosabbnak tartjuk. Ha munkánkat és hozzáállásunkat szimpatikusnak találod, a robogó szerviz Budapesten mindig nyitva áll előtted, így később is bármikor jöhetsz hozzánk, ha problémád adódik.

robogó szerviz Budapesten Téged is vár, ha használt járványt vásároltál! Lépj velünk kapcsolatba, ha kérdésed van, vagy egyszerűen csak látogass el műhelyünkbe!

Itt a robogó szezon! – Ellenőriztesd szakemberrel a járművedet!

Itt a robogó szezon! – Ellenőriztesd szakemberrel a járművedet! A nyári időszak minden szempontból kedvez a robogótulajdonosoknak, hiszen a jó idő és a napsütés tökéletes körülményeket teremt ahhoz, hogy hosszabb-rövidebb utakra útnak induljanak. Ahhoz, hogy valóban biztonságban érezhessék magukat, érdemes a rendszeres használatbavétel előtt szakemberrel ellenőriztetni a járművek állapotát, így elkerülhetőek a balesetek és az egyéb kellemetlen helyzetek. Ha Neked is szükséged van az ellenőrzéshez egy tapasztalt szakértőre, fordulj bizalommal robogó szerelőinkhez!

Robogó szerelőink több éves tapasztalattal rendelkező, rutinos szakemberek, akik alapos munkát végeznek, hiszen számukra is fontos, hogy a minket felkereső ügyfelek biztonságban érezhessék magukat utazásuk közben, így, ha szolgáltatásunk mellett döntesz, csakis előnyökre tehetsz szert. Mivel robogó szerelőink tudják, hogy éppen aktualitást élveznek ezek a járművek, igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül visszaszolgáltatni a robogódat, így egész nyáron élvezheted a jármű adta szabadságot.

Szolgáltatásaink igénybevételéért vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Robogó szervizünkben az időszakos karbantartást is elvégeztetheti!

Robogó szervizünkben az időszakos karbantartást is elvégeztetheti!A robogók, akárcsak a többi jármű, állandó karbantartást igényelnek. Ezt a karbantartást a legjobb tapasztalt szerelőre bízni, amit egy megbízható robogó szervizben el is végeztethetünk. Ezzel minden olyan alapvető dolgot biztosítani lehet a robogónak ahhoz, hogy a műszaki állapotát megőrizhessük, és időben felkészülhessünk arra, ha meghibásodik a jármű.

Az egyes robogó gyártók minden modell esetében egyértelműen meghatározzák, hogy milyen időközönként kell a robogó szervizbe vinni a járművet, ahol az időszakos karbantartást meg tudják csinálni. Mi történik a robogó szervizben ilyenkor? Sor kerül a motor legalaposabb, minden részletre kiterjedő átvizsgálására, a kötelező olajcsere elvégzésére, a fékfolyadék cseréjére, az olyan alkatrészek ellenőrzésére, mint amilyen a karburátor, vagy injektor, valamint a szelephézag ellenőrzésére, végül pedig a motor teljes állapotfelmérésére is. Ezzel máris mindent megtett azért, hogy robogója mindig jól teljesítsen, és ne veszélyeztesse a használóit sem.

Forduljon robogó szervizünkhöz bizalommal, és jelentkezzen be elérhetőségeink egyikén időszakos karbantartásra!

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com