Motor felni javítás

Meggyűlt a bajod a kátyúkkal?
Megrepedt, meghajlott motorod felnije?
Letört egy darab a felnidből?
Ne várj az új felnire. Mi megjavítjuk!

Hívj minket a 06-30/9720-320 telefonszámon, írj e-mail címünkre vagy használd online üzenetküldőnket!

Motor Felni JavításAlumínium és acél felnik javítása rövid határidővel!
 
A rossz minőségi magyar utak roncsolják a felniket. Eldeformálódhatnak, súlyosabb esetben meg is repedhetnek. Ha alu felnid van még a fényezés is sérülhet, ami – valljuk be – nem túl tetszetős.

Ha valami probléma van felniddel, még a gumikat is szétszedi, ezért nem érdemes várnod. Hozd el hozzánk mielőbbi javításra!

Hívj fel minket 06-30/9720-320
Írj e-mailt fancsi.motor@gmail.com
Használd online üzenetküldőnket http://xn--motorszervz-xcb.hu/elerhetoseg

Motor szervízünk vállalja mindenféle motor felni javítását.

  • szinterezés
  • görgőzés
  • hegesztés
  • perem polírozás
  • fényezés

Ha kérdésed van hívj bátran a 06-30/9720-320 telefonszámon, vagy írj ITT!

 

Sérült alkatrész? A motor felni szerelés legyen a mi feladatunk!

motorfelni szerelésA motor felni szerelésre szükséged lehet egy kalandos motoros túrát követően. Vadregényes terepen járva a motort is nagyobb igénybevétel éri.

A télnek vége, elérkezett a motorok ideje. Aki csak teheti, az előgurítja a mocit a garázsból, elvégzi az ilyenkor szokásos karbantartást és nekivág az országútnak. A városban is el lehet motorozgatni, de a száguldás és a kalandok igazi terepe odakint van, vidéken.

Vidéken motorozni veszélyesebb, mint a városban?

A kétkerekű a hosszabb motoros túrákon megmutathatja mit tud, de nagyobb a kockázata is annak, hogy valamilyen sérülés éri. A motorgumik és a felnik is áldozatul eshetnek a kirándulásnak.

Mi az oka annak, hogy megsérül motorozás közben a felni? A rázósabb terepviszonyok okozhatnak különféle elváltozásokat a fém anyagon. A kiépítetlen, rossz állapotú utakon nem nehéz kátyúba hajtani. Az ütődések, csapódások hatására a felni el tud deformálódni. Súlyosabb esetben a felni anyaga el is repedhet vagy eltörhet.

Komolyan kell venni a kavicsok, sziklák okozta esztétikai hibákat, de a szennyeződés, nedvesség sem maradhat a felni felületén. Mindegyik komolyan veszélyezteti a motor felni épségét és lerövidíti az élettartamát.

Hibát jelez, ha a felni ráz, rezeg az utazás közben és e tetejébe még fura zörejeket is kiad. A jármű instabilitása szintén a felni sérülésének következtében tapasztalható meg. A kisebb nagyobb rongálódásokat ki lehet javítani a szerelő műhelyben található gépekkel. A motor felni a gyári kinézetet is visszakaphatja, szerencsés esetben. A javítás lehetőségeiről a szakember dönt egy alapos állapotfelmérést követően.

Bízd ránk a motorodat!

Ne hagyd, hogy a járgányodat egy nagyobb túra teljesen leamortizálja! Tudjuk, hogy a városból kiszabadulva könnyen elragadhat a sebesség mámora, de vigyázz magadra és a vigyázz a motorodra is! Ha mégis történne valamilyen incidens és a motorod megsérül, minél előbb mutasd meg szakembernek!

Hívj minket bizalommal és egy időpont egyeztetést követően máris kezelésbe vesszük a motorodat!

A motorkerék szerviz tavasszal is várja a motorokat

motorkerék szervizA műhelyünkben motorkerék szerviz működik, bármikor szükség van rá, megjavítjuk a járgányodat! A tavasz a szezon kezdete, legyél óvatos az utakon!

A tél a sok csapadék és a mínuszok miatt nem kedvez a motorozásnak. Ilyenkor a kétkerekűek gondosan eltéve várakoznak a garázsban vagy egyéb, fedett helyen. Amikor eljön a tavasz, a megfelelő felkészítés után ismét el lehet indulni a motoros kirándulásokra, a városi kalandozásokra.

Mielőtt kigurítanád a motort a garázsból, a tavaszi felkészítés minden lépésén menj végig. Fontos, hogy a motor műszaki szempontból kifogástalan állapotban legyen. A járgány teljesítménye és a biztonságos használata múlik ezen.

Tavasszal jobban oda kell figyelni

A tavaszi időszak egyébként is rizikósnak számít, ugyanis ilyenkor nagyon meg tud nőni a balesetek száma. Mi az oka annak, hogy az átlagosnál több baleset, összetört jármű akasztja meg a közlekedés megszokott menetét? A motoros baleseteknél a motor műszaki állapota a balesetek közel felének okozója. A balesetek fennmaradó részét az emberi tényező számlájára írhatjuk.

A közlekedésben résztvevők gyakran lépik át a sebességhatárokat, sokan nem tartják be a követési távolságot és türelmetlenül vezetnek, nincsenek tekintettel a többiekre. Érdekesség és igencsak árulkodó adat, hogy az ütközéses balesetek háromnegyedében a motorosok a vétlen felek.

Egy motort nehezebb észrevenni, a motoros pedig jóval védtelenebb a kétkerekűn ülve, mint az autóban vezető sofőrök, utasok. Megfelelően felkészülve kell motorra ülni, ha nem szeretne rossz élményeket szerezni a motoros.

A kifogástalanul működő, ellenőrzött motorra csak védőfelszerelésbe ülj fel! Az utakon éberen vezess, ne hagyd, hogy a rutinod elaltassa a figyelmedet! Főleg az előzés, a sávváltás és a kanyarodás jelentik a rizikós manővereket.

A felnijavítást, kerékcserét, egyéb teendőket bízd a mi szakembereinkre! A gyors cselekvésnek köszönhetően hamarosan visszaülhetsz a motorra. A dolgod csak annyi, hogy a megadott elérhetőségeink egyikén időpontot egyeztetsz a kollégánkkal.

Ha megvannak az új alkatrészek, jöhet a motor felni szerelés!

motor felni szerelésAz örök dilemma, hogy acél vagy inkább alumínium felnikkel érdemes felszerelni a járgányt. Segítünk eldönteni a kérdést és a motor felni szerelést is ránk bízhatod!

A felnik kisebb-nagyobb mechanikai sérülései és alaki hibái mind-mind javíthatóak, mégis előfordulhat, hogy olyan kár éri az alkatrészt, amivel már egy profi műhelyben sem tudnak mit kezdeni. Ebben az esetben nincs más megoldás, új motor felnik után kell nézned, és bár sokféle kérdésben kell döntened, a legalapvetőbb, hogy eldöntsd, acélt vagy alumíniumot szeretnél. De mégis mi alapján válassz, miben fogod érezni a különbséget?

  • Az acélfelnik az egyszerű, ám abszolút strapabíró változatok. Ha költségkímélő megoldást keresel, ebben érdemes gondolkodnod, mert egyértelműen ez az olcsóbb alternatíva, viszont tudnod kell azt is, hogy ennek a típusnak nem erőssége az esztétikai érték, az acélfelnik csak teszik a dolgukat, ahogy kell.
  • Ezzel szemben az alumínium felnik igazi ékei lehetnek a motorodnak, erre van szükséged akkor, ha az optikai tuning is fontos Számodra. A dizájnos megoldásnak viszont megvan az ára szó szerint és átvitt értelemben is, az alumínium felnik ugyanis drágábbak, és tisztításuk, ápolásuk is fokozott figyelmet igényel.

A döntés tehát csakis attól függ, hogy Neked milyen szempontok fontosak inkább, azt viszont jobban meg fogod érezni hosszú távon, hogy mennyit költesz a minőségre. Miért? Mert a jobb felnik képesek elnyelni a sérülések egy részét, és ezeknél a felületkezelésre is nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártók, ami azt jelenti, hogy jobban bírják az időjárás viszontagságait, vagyis egyszerűen tartósabbak. Gondolod át, mi éri meg!

Ha kiválasztottad az új alkatrészeket, nincs más hátra, mint a motor felni szerelés, és máris elkezdheted róni az utakat megújult járgányoddal. Műhelyünk teljes mértékben fel van készülve a szerelésre, és természetesen akkor is számíthatsz ránk, ha később javításra szorulnak a felnik, esetleg idejét érzed egy kis optikai tuningnak. Várjuk megkeresésed megadott elérhetőségeink egyikén!

Mikor van szükség a motor felni javításra?

motorfelni javításA motor felni javításra is költségeket és időt kell szánni, ha fontos Neked a járműved kifogástalan állapota. Egy sérült felni nemcsak rontja az összhatását a motornak, de veszélyes is lehet.

A járműveket rendszeresen alá kell vetni műszaki vizsgának, ahol ellenőrzik, hogy a jármű megfelel e minden követelménynek. A biztonságos közlekedés és a környezeti terhelés csökkentése is szerepel az elvárások között.

A felni a motorkerékpár gumiabroncsának a része. Milyen sérülések tartoznak a felnit érő elváltozások közé? A motorkerékpárok vizsgáztatása során sem hagyhatják figyelmen kívül a horpadások, rozsdásodás, sérülések kiszűrését. Az acél vagy alumínium felnik könnyen szerezhetnek ilyen elváltozásokat, amik nem jelentenek jó pontot a vizsgán. A felnik méretét és a típusát is feljegyzik és azonosítják a vizsgáztatást végző szakemberek.

Jó tudni, hogy sikertelen műszaki vizsgának minősül a járművek esetében az, ha a felnik nem a jármű típusához engedélyezettek.

A felni ne csak hibátlan, biztonságos is legyen

A felnik leggyakrabban olyan sérüléseket szenvednek, amiket ütődés, csapódás vagy súrlódás következtében szerez az alkatrész. Ugyanígy a felni be is szennyeződhet vagy el is kezdhet rozsdásodni. Egyik elváltozást sem szabad csupán esztétikai hiba kategóriába sorolni és nem ajánlott túl sokáig halogatni a felni javíttatását.

A felnik ellenőrzése nemcsak műszaki vizsgához esedékes, de érdemes elvégezni a szezonális gumiabroncs csere alkalmával is. A felnit az ütődések, a nedvesség és a szennyeződés egyaránt tönkre tudja tenni. Az általános javítási eljárás a felnigörgőzésnek felel meg. A padkák, rossz állapotú utak, közlekedési incidensek adják a felni sérülések forrásának. Az eldeformálódott felni hatással van a vezetési komfortra. Az idejében javított felni nem okoz kárt a gumikban és vezet váratlan defekthez az utakon. Csiszolással, hegesztéssel, egyengetéssel visszakaphatja a felni az eredeti külsejét.

A szerelő műhelyünk nyitva áll minden motoros előtt. Kérj a járműved javításához, ellenőrzéséhez szabad időpontot tőlünk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Mit foglalhat magába a motorkerék javítás?

motorkerék javításMegsérült a fényezés, eldeformálódott, netán meg is repedt a felni? Ne aggódj, a szakszerű motorkerékpár javítás mindegyik problémát orvosolja!

Ha a motorozás a szenvedélyed, akkor a Te járgányod bizonyára nem a garázsban pihen egész évben, ugyanakkor az a szomorú igazság, hogy hiába minden elővigyázatosság, a rendszeres használat nyomot hagy maga után. A motor egyik legkényesebb alkatrésze a kerék, vagyis a felni, amiben kárt tehet akár egy kátyú is – és sajnos ebből bőven akad az utakon.

A lényeg, hogy bármilyen problémát tapasztalsz, ne használd tovább a vasparipád, inkább hozd el a műhelyünkbe motorkerék javításra. Hogyan tudunk segíteni Neked?

A formai problémák orvoslásának legelterjedtebb módja az úgynevezett görgőzés, melynek segítségével alu- és acélfelnik szerkezetét egyaránt javítani tudjuk. A görgőzés egy speciális készüléken, központi felfogatással történik, amennyiben szükséges, hőkezelést is alkalmazunk, arra azonban mindig ügyelünk, hogy eközben a fényezést ne érje kár.

A törések szintén javíthatók, de akkor is kezelésbe kell venni a felnit, ha csak megrepedt, hiszen egy jelentéktelennek tűnő sérülésből is lehet komoly gond és egyúttal extra költség. A megfelelő hegesztési technikával szinte bármilyen kárt helyre tudunk hozni, így nem kell új alkatrészre költened, a szakszerű motorkerék javítás sokkal kedvezőbb megoldást kínál.

Gondoskodunk az esztétikai javításról is, egy kis polírozás, és a felület máris szinte tükörfényes lesz, akár csak új korában. A fémet több rétegben kell megmunkálni az igazán szép eredmény érdekében, durvább csiszolóval kezdünk, és egészen finom szemcséjű koronggal végezzük az utolsó simításokat. Polírozott felnit viszont nem ajánlott használni télen, mivel az útszórósó foltot hagyhat rajta.

Ha igazán extravagáns megjelenést szeretnél a felninek, mindjárt kértféle megoldást is biztosítunk, választhatod a hagyományos fényezést és a szinterezést, vagyis porfestést is. Ám mivel a megfelelő színárnyalatot megtalálni szinte lehetetlen, célszerű mindkét felnit fényezni, így garantáltan egyforma lesz a színtónus és mutatós a végeredmény.

Itt az idő a motorkerék javításra? Akkor jelentkezz be hozzánk, és segítünk, hogy kedvenc járgányod tökéletes állapotban gördüljön vissza az utakra!

Motor felni javítás helyett szakszerű ápolás

Motor felni javításA motor felni javítás legyen a mi dolgunk, de ahhoz, hogy sokáig ne kelljen ilyesmire költened, érdemes foglalkoznod kicsit az ápolással, karbantartással!

Bár közvetlenül az abroncsok érintkeznek az aszfalttal, tény, hogy a felnik hatalmas igénybevételnek vannak kitéve. Ha esik az eső, felcsapódik rájuk a sáros víz, ha pedig télen sem küldöd pihenni a járgányod, az utakra szórt só okozhat problémát. Számolnod kell még a kátránnyal, a fékpor lerakódással, sőt, még bogártetemek is elcsúfíthatják a felniket.

Ha hagyod elszennyeződni a kerekeket, egy idő után teljesen elveszítik eredeti fényüket, és bár ez elsősorban esztétikai probléma, a megoldáshoz már szakértőkre lesz szükséged. Nálunk a motor felni javításba beletartozik a szinterezés, perem polírozás és fényezés is, de ha nem hanyagolod el a tisztítást, sokáig nem lesz szükséged ilyen segítségre.

A tisztításhoz kelleni fog egy speciális felnitisztító folyadék, egy rongy vagy egy puha kefe és egy kis langyos víz – no meg idő, attól függően, hogy mennyire vastag szennyeződésréteg gyűlt halmozódott fel. Első lépésként azt javasoljuk, hogy szereld le a kerekeket, így hatékonyabban fog menni a munka, de ha gyorsan szeretnél végezni, hagyhatod őket a helyükön.

A kerekeket súrold át vízzel, majd vidd fel a tisztítófolyadékot, és ha a használati útmutató azt javasolja, hagyd állni néhány percet, amíg kifejti a hatását. Végül öblítsd le a habot, és ezzel máris megszabadultál a tisztítószertől és persze a kosz javától. Ha makacs szennyeződésekkel állsz szemben, ismételd meg a folyamatot, és figyelj a nehezen hozzáférhető helyekre is.

Ha tökéletes munkát szeretnél végezni, szükséged lesz még egy polírozószerre, ha ezt is beveted, nem csak tiszták lesznek a felnik, hanem szépen fognak ragyogni is, akár csak új korukban.

Amennyiben viszont tisztítás közben észrevettél egy repedést, esetleg úgy látod, eldeformálódott valamelyik kerék, bízd ránk a motor felni javítást! A esztétikai hibák mellett komolyabb problémáktól is megszabadítunk, hogy tökéletes állapotú járvánnyal folytathasd az utadat. Várjuk megkeresésed!

Motorfelni-javítás: olcsóbb, mint a csere

Motor felni javításA motorfelni-javítás lényegesen kedvezőbb megoldás, mint a csere, és egy szakember segítségével egyszerűbb, mint gondolnád!

A felni gyakorlatilag a kerék váza, tehát az állapota jelentősen befolyásolja a közlekedés komfortját – és természetesen a biztonságát is. Ha roncsolódik, vagy deformálódik, már nem tudja betölteni a szerepét, és ehhez elég lehet egy apróság is, például egy kátyúra, vagy padkára futás. A problémát minél előbb meg kell oldani a balesetek elkerülése érdekében, és sokan ezt egy új felni vásárlásával teszik, holott a motorfelni javítása is lehetséges, méghozzá jóval költséghatékonyabban!

A szakszerű motorfelni-javítással búcsút mondhatsz a felni egyenetlenségeinek és sérüléseinek, ehhez pedig nem kell más, mint egy jó motorszerviz. A motorfelni-javítás segítségével újra optimálissá tehető az úttartás, kényelmessé válik az utazás, de az abroncs és a futómű alkatrészeinek élettartama is megnövelhető. A javítás hagyományos acélfelniken és újabb típusú alufelniken egyaránt elvégezhető, az utóbbiak esetében ráadásul nem csak az optimális működést szolgálja, hanem esztétikai szempontból is segít.

Problémád akadt a motorod kerekeivel, és már a cserén gondolkodsz? Költs kevesebbet, és hozd el inkább szervizünkbe, mi pedig szakértelmünknek és tapasztalatunknak hála tökéletes állapotban adjuk vissza neked! Bármilyen típusú felni javítását vállaljuk, és gyakorlatilag bármilyen problémát tudunk orvosolni. Amennyiben a sérülés a görgőzés, a hegesztés, a perem polírozása, a szinterezés – vagyis porfestés -, illetve a fényezés által megszüntethető, a felni pedig újjá varázsolható, ránk számíthatsz! Szolgáltatásaink elsőrangúak, áraink kedvezőek, ráadásul rövid határidőkkel dolgozunk, ezért, ha motorfelni-javításra van szükség, neked is érdemes bennünket választanod!

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged a motorfelni-javítással kapcsolatban, illetve, ha szeretnél megbízni bennünket ezzel a feladattal, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!

Motor felni javítás: ne indulj el nem tökéletes felnivel!

Motor felni javításMotor felni javítás megfizethető áron, gyorsan. Fordulj hozzánk bizalommal, mielőtt hosszú útra indulsz, iktasd be a felni javítást az abroncs érdekében!

Javában tart a motoros szezon. Szinte alig van olyan motoros, aki ilyenkor ne indulna egy hosszabb útra kedvenc kétkerekűjével, hiszen nincs is nagyobb szabadság, mint ily módon világot látni. Azonban nagyon fontos, hogy egy ilyen utazásra csakis tökéletes járművel szabad elindulni. Ennek érdekében célszerű átvizsgálni vagy átvizsgáltatni mindent, nem megfeledkezve a felnikről sem, ugyanis ezek sérülése miatt könnyen tönkre mehetnek az abroncsok is. A motor felni javítást mindenképp iktasd be még indulás előtt!

Igen kellemetlen, ha egy hosszú utazás során használhatatlanná válnak a gumiabroncsok. Azért, hogy ezt elkerüljük, sokat tehetünk, természetesen hozzá kell tenni, hogy minden bajt sajnos nem lehet megelőzni. Először is érdemes odafigyelni a kátyúkra, főleg a vízzel telítettekre, mert ezek okozhatnak nagy meglepetéseket! Az is fontos, hogy mindig az évszaknak – pontosabban az időjárásnak – és a talajviszonyoknak megfelelő gumit válasszunk. Teljesen természetes, hogy az a gumi, ami tökéletes egy nyári, városi motorozáshoz, nem feltétlenül állja meg a helyét egy magashegyi hágón, ahol még hó is lehet. Mindezek mellett pedig a motor felni javítás is elengedhetetlen. A felni sok minden miatt sérülhet, és ez sajnos nem csak esztétikai kérdés. Az eldeformálódott felni pillanatok alatt képes tönkre tenni a gumikat. Ha még az utazás előtt észreveszed, hogy valami gond van, és időben gondoskodsz a motor felni javításról, akkor rengeteg kellemetlenségtől kímélheted meg magad. Cégünk kedvező feltételekkel vállalja a feladatot, ha nagyobb motoros túrára indulsz, akkor mindenképp érdemes minket felkeresned a motor felni javításért.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, fordulj bátran hozzánk és bízd ránk a motor felni javítását! Bővebb tájékoztatásért keresd munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésedre!

Motor felni javítás: iktasd be még a gumi roncsolódása előtt!

Motor felni javításMotor felni javítás gyorsan, megfizethető áron, megbízható csapattól. Fordulj hozzánk bizalommal, mielőtt a sérült felni az abroncsot is tönkre teszi!

Sajnos még a legóvatosabb vezetés mellett is előfordul, hogy megsérül a motor felnije. Elég egy későn észrevett kátyú, egy felverődő kő és máris kész a baj! Márpedig, ha a felni eldeformálódott, akkor valószínűsíthető az abroncs rendellenes kopása is, hiszen egyenlőtlenné válik a terhelés. Azért, hogy ezt elkerüld, érdemes mielőbb gondoskodnod a motor felni javításáról.

motor felni javítás sokkal egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsó sorban költségkímélőbb is, mint az új, jó minőségű abroncsok beszerzése lenne. A biztonság érdekében a motor felni javítást célszerű mielőbb beiktatni. Minél tovább használod ugyanis sérült, főleg deformálódott felnivel a járművet, annál valószínűbb, hogy a gumi is menthetetlenné válik. A további kátyúk ráadásul még tovább növelhetik a problémát, akár ugyanaz a hiba is válhat súlyosabbá, de újabbak is megjelenhetnek. Egy sérült felni esztétikai szempontból sem túl előnyös, ezért természetesen már csak emiatt is megéri megjavíttatni.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik motor felni javítás kapcsán. Korszerű technológiával dolgozunk és minden esetben igyekszünk rövid határidőn belül megoldani a problémát. Áraink ugyanakkor kedvezőek, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnod, ha a tökéletes megoldást keresd. Teljes körű szolgáltatás nyújtunk, egy helyben elvégezzük a színterezést, a görgőzést, a hegesztést, a perem polírozását és a fényezést is.

Jön a nyár, indul az igazi motoros szezon. Bármilyen gondod is adódott kedvenc kétkerekűddel, célszerű azt minél előbb kijavíttatnod. Amennyiben motor felni javításra lenne szükséged, ne habozz, előzd meg a nagyobb károkat és fordulj hozzánk mielőbb! Ha kérdésed merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, keress minket bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén és tájékoztatnak a részletekről.

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com