Motor felni javítás

Meggyűlt a bajod a kátyúkkal?
Megrepedt, meghajlott motorod felnije?
Letört egy darab a felnidből?
Ne várj az új felnire. Mi megjavítjuk!

Hívj minket a 06-30/9720-320 telefonszámon, írj e-mail címünkre vagy használd online üzenetküldőnket!

Motor Felni JavításAlumínium és acél felnik javítása rövid határidővel!
 
A rossz minőségi magyar utak roncsolják a felniket. Eldeformálódhatnak, súlyosabb esetben meg is repedhetnek. Ha alu felnid van még a fényezés is sérülhet, ami – valljuk be – nem túl tetszetős.

Ha valami probléma van felniddel, még a gumikat is szétszedi, ezért nem érdemes várnod. Hozd el hozzánk mielőbbi javításra!

Hívj fel minket 06-30/9720-320
Írj e-mailt fancsi.motor@gmail.com
Használd online üzenetküldőnket http://xn--motorszervz-xcb.hu/elerhetoseg

Motor szervízünk vállalja mindenféle motor felni javítását.

  • szinterezés
  • görgőzés
  • hegesztés
  • perem polírozás
  • fényezés

Ha kérdésed van hívj bátran a 06-30/9720-320 telefonszámon, vagy írj ITT!

 

Motor felni javítás helyett szakszerű ápolás

Motor felni javításA motor felni javítás legyen a mi dolgunk, de ahhoz, hogy sokáig ne kelljen ilyesmire költened, érdemes foglalkoznod kicsit az ápolással, karbantartással!

Bár közvetlenül az abroncsok érintkeznek az aszfalttal, tény, hogy a felnik hatalmas igénybevételnek vannak kitéve. Ha esik az eső, felcsapódik rájuk a sáros víz, ha pedig télen sem küldöd pihenni a járgányod, az utakra szórt só okozhat problémát. Számolnod kell még a kátránnyal, a fékpor lerakódással, sőt, még bogártetemek is elcsúfíthatják a felniket.

Ha hagyod elszennyeződni a kerekeket, egy idő után teljesen elveszítik eredeti fényüket, és bár ez elsősorban esztétikai probléma, a megoldáshoz már szakértőkre lesz szükséged. Nálunk a motor felni javításba beletartozik a szinterezés, perem polírozás és fényezés is, de ha nem hanyagolod el a tisztítást, sokáig nem lesz szükséged ilyen segítségre.

A tisztításhoz kelleni fog egy speciális felnitisztító folyadék, egy rongy vagy egy puha kefe és egy kis langyos víz – no meg idő, attól függően, hogy mennyire vastag szennyeződésréteg gyűlt halmozódott fel. Első lépésként azt javasoljuk, hogy szereld le a kerekeket, így hatékonyabban fog menni a munka, de ha gyorsan szeretnél végezni, hagyhatod őket a helyükön.

A kerekeket súrold át vízzel, majd vidd fel a tisztítófolyadékot, és ha a használati útmutató azt javasolja, hagyd állni néhány percet, amíg kifejti a hatását. Végül öblítsd le a habot, és ezzel máris megszabadultál a tisztítószertől és persze a kosz javától. Ha makacs szennyeződésekkel állsz szemben, ismételd meg a folyamatot, és figyelj a nehezen hozzáférhető helyekre is.

Ha tökéletes munkát szeretnél végezni, szükséged lesz még egy polírozószerre, ha ezt is beveted, nem csak tiszták lesznek a felnik, hanem szépen fognak ragyogni is, akár csak új korukban.

Amennyiben viszont tisztítás közben észrevettél egy repedést, esetleg úgy látod, eldeformálódott valamelyik kerék, bízd ránk a motor felni javítást! A esztétikai hibák mellett komolyabb problémáktól is megszabadítunk, hogy tökéletes állapotú járvánnyal folytathasd az utadat. Várjuk megkeresésed!

Motorfelni-javítás: olcsóbb, mint a csere

Motor felni javításA motorfelni-javítás lényegesen kedvezőbb megoldás, mint a csere, és egy szakember segítségével egyszerűbb, mint gondolnád!

A felni gyakorlatilag a kerék váza, tehát az állapota jelentősen befolyásolja a közlekedés komfortját – és természetesen a biztonságát is. Ha roncsolódik, vagy deformálódik, már nem tudja betölteni a szerepét, és ehhez elég lehet egy apróság is, például egy kátyúra, vagy padkára futás. A problémát minél előbb meg kell oldani a balesetek elkerülése érdekében, és sokan ezt egy új felni vásárlásával teszik, holott a motorfelni javítása is lehetséges, méghozzá jóval költséghatékonyabban!

A szakszerű motorfelni-javítással búcsút mondhatsz a felni egyenetlenségeinek és sérüléseinek, ehhez pedig nem kell más, mint egy jó motorszerviz. A motorfelni-javítás segítségével újra optimálissá tehető az úttartás, kényelmessé válik az utazás, de az abroncs és a futómű alkatrészeinek élettartama is megnövelhető. A javítás hagyományos acélfelniken és újabb típusú alufelniken egyaránt elvégezhető, az utóbbiak esetében ráadásul nem csak az optimális működést szolgálja, hanem esztétikai szempontból is segít.

Problémád akadt a motorod kerekeivel, és már a cserén gondolkodsz? Költs kevesebbet, és hozd el inkább szervizünkbe, mi pedig szakértelmünknek és tapasztalatunknak hála tökéletes állapotban adjuk vissza neked! Bármilyen típusú felni javítását vállaljuk, és gyakorlatilag bármilyen problémát tudunk orvosolni. Amennyiben a sérülés a görgőzés, a hegesztés, a perem polírozása, a szinterezés – vagyis porfestés -, illetve a fényezés által megszüntethető, a felni pedig újjá varázsolható, ránk számíthatsz! Szolgáltatásaink elsőrangúak, áraink kedvezőek, ráadásul rövid határidőkkel dolgozunk, ezért, ha motorfelni-javításra van szükség, neked is érdemes bennünket választanod!

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged a motorfelni-javítással kapcsolatban, illetve, ha szeretnél megbízni bennünket ezzel a feladattal, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot!

Motor felni javítás: ne indulj el nem tökéletes felnivel!

Motor felni javításMotor felni javítás megfizethető áron, gyorsan. Fordulj hozzánk bizalommal, mielőtt hosszú útra indulsz, iktasd be a felni javítást az abroncs érdekében!

Javában tart a motoros szezon. Szinte alig van olyan motoros, aki ilyenkor ne indulna egy hosszabb útra kedvenc kétkerekűjével, hiszen nincs is nagyobb szabadság, mint ily módon világot látni. Azonban nagyon fontos, hogy egy ilyen utazásra csakis tökéletes járművel szabad elindulni. Ennek érdekében célszerű átvizsgálni vagy átvizsgáltatni mindent, nem megfeledkezve a felnikről sem, ugyanis ezek sérülése miatt könnyen tönkre mehetnek az abroncsok is. A motor felni javítást mindenképp iktasd be még indulás előtt!

Igen kellemetlen, ha egy hosszú utazás során használhatatlanná válnak a gumiabroncsok. Azért, hogy ezt elkerüljük, sokat tehetünk, természetesen hozzá kell tenni, hogy minden bajt sajnos nem lehet megelőzni. Először is érdemes odafigyelni a kátyúkra, főleg a vízzel telítettekre, mert ezek okozhatnak nagy meglepetéseket! Az is fontos, hogy mindig az évszaknak – pontosabban az időjárásnak – és a talajviszonyoknak megfelelő gumit válasszunk. Teljesen természetes, hogy az a gumi, ami tökéletes egy nyári, városi motorozáshoz, nem feltétlenül állja meg a helyét egy magashegyi hágón, ahol még hó is lehet. Mindezek mellett pedig a motor felni javítás is elengedhetetlen. A felni sok minden miatt sérülhet, és ez sajnos nem csak esztétikai kérdés. Az eldeformálódott felni pillanatok alatt képes tönkre tenni a gumikat. Ha még az utazás előtt észreveszed, hogy valami gond van, és időben gondoskodsz a motor felni javításról, akkor rengeteg kellemetlenségtől kímélheted meg magad. Cégünk kedvező feltételekkel vállalja a feladatot, ha nagyobb motoros túrára indulsz, akkor mindenképp érdemes minket felkeresned a motor felni javításért.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, fordulj bátran hozzánk és bízd ránk a motor felni javítását! Bővebb tájékoztatásért keresd munkatársainkat a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésedre!

Motor felni javítás: iktasd be még a gumi roncsolódása előtt!

Motor felni javításMotor felni javítás gyorsan, megfizethető áron, megbízható csapattól. Fordulj hozzánk bizalommal, mielőtt a sérült felni az abroncsot is tönkre teszi!

Sajnos még a legóvatosabb vezetés mellett is előfordul, hogy megsérül a motor felnije. Elég egy későn észrevett kátyú, egy felverődő kő és máris kész a baj! Márpedig, ha a felni eldeformálódott, akkor valószínűsíthető az abroncs rendellenes kopása is, hiszen egyenlőtlenné válik a terhelés. Azért, hogy ezt elkerüld, érdemes mielőbb gondoskodnod a motor felni javításáról.

motor felni javítás sokkal egyszerűbb, gyorsabb és nem utolsó sorban költségkímélőbb is, mint az új, jó minőségű abroncsok beszerzése lenne. A biztonság érdekében a motor felni javítást célszerű mielőbb beiktatni. Minél tovább használod ugyanis sérült, főleg deformálódott felnivel a járművet, annál valószínűbb, hogy a gumi is menthetetlenné válik. A további kátyúk ráadásul még tovább növelhetik a problémát, akár ugyanaz a hiba is válhat súlyosabbá, de újabbak is megjelenhetnek. Egy sérült felni esztétikai szempontból sem túl előnyös, ezért természetesen már csak emiatt is megéri megjavíttatni.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik motor felni javítás kapcsán. Korszerű technológiával dolgozunk és minden esetben igyekszünk rövid határidőn belül megoldani a problémát. Áraink ugyanakkor kedvezőek, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnod, ha a tökéletes megoldást keresd. Teljes körű szolgáltatás nyújtunk, egy helyben elvégezzük a színterezést, a görgőzést, a hegesztést, a perem polírozását és a fényezést is.

Jön a nyár, indul az igazi motoros szezon. Bármilyen gondod is adódott kedvenc kétkerekűddel, célszerű azt minél előbb kijavíttatnod. Amennyiben motor felni javításra lenne szükséged, ne habozz, előzd meg a nagyobb károkat és fordulj hozzánk mielőbb! Ha kérdésed merült fel a szolgáltatással kapcsolatban, keress minket bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésedre a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén és tájékoztatnak a részletekről.

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com