Motor Szervíz

Eddig a tél volt akadály most meg a motor ment tönkre?
Nem akarod a haverra bízni a javítást?
A márkaszervíz szeret a „pénztárcádban turkálni”?
Megbízható motor szervízt keresel?

Nálunk a gyors és precíz munkavégzés aranyszabály.

A javítást bízza mindig profikra!

motorszervíz.hu.16janÖn is szeret otthon barkácsolni? Kisebb meghibásodás esetén úgy érzi, hogy ezzel Ön is meg tud birkózni? Szeretné egymaga megjavítani a motorját?

Inkább ne tegye! Hogy miért? Elmondjuk!

Amennyiben Önnek nincs megfelelő szakképesítése és gyakorlata, akkor könnyen lehet, hogy egy házi barkácsolással olyan hibákat kreál, amik már menthetetlenné teszik a motort, hiába lett volna esetleg a motorszervizben egy pár perces munka eredetileg a javítás. Mi megértjük, hogy nem mindig van idő vagy mód arra, hogy motorszerelőhöz forduljon valaki, azonban ennek előnyei nem elhanyagolhatóak.

Gondoljon csak arra, hogy a motorszervizekben megtalálhatóak azok az eszközök és alkatrészek, amelyek segítségével gyorsan megoldható a legtöbb probléma! A hivatásos motorszerelők már olyan gyakorlattal rendelkeznek, amely pozitívan hat mind a végeredményre, mind a gyorsaságra.

Önnek is motorszervizre lenne szüksége? Válasszon minket és nem fog csalódni! Szakképzett kollégáink a segítségére lesznek!

 

Szolgáltatásaink:

Motorkerékpár szervizelés

 • Motorszervíz, MotorszervizIdőszakos karbantartás
  a szerviz könyvek által előírt módon
 • Szűrők cseréje, tisztítása
 • Diagnosztika
 • Olajcsere
 • Gyertya csere
 • Véghajtás ellenőrzés, beállítás, karbantartás
 • Tavaszi felkészítés, téli konzerválás
 • Motoros kiegészítők felszerelése
 • Futómű szervízelés
 • Gumi csere, centrírozás
 • Szelephézag ellenőrzés, beállítás
 • Szinkron ellenőrzés, beállítás
 • Kopó alkatrészek cseréje
 • Bowdenek, kábelek ellenőrzése, ápolása

Motorkerékpár javítás

 • Hengerfej munkák
 • Elektromos javítás
 • Hengerfúrás
 • Motorjavítás, motorfelújítás
 • Fényezés, professzionális műhelyben
 • Lengéscsillapító felújítás
 • Káresemények utáni bevizsgálás, helyreállítás
 • Idom javítás, műanyag hegesztés

Finomhangolás

 • Befecskendezés optimalizálás
 • Elektronikai tuning
 • Karburátor átalakítás, beállítás
 • Hengerfej átalakítás
 • Kipufogó rendszer

 

Itt a nyár, egymást érik a motoros túrák, a zárt pályás gyorsulások. Ideje rendbe tenni motorkerékpárunkat és meghódítani a meghódítandót, hiszen mint tudjuk:

Egy motor az úton többet ér, mint kettő a sufniban.

 

További információkért hívj minket bizalommal vagy írj.

Egyeseknek gyógykezelésre van szükségük, nekünk, a többieknek motorkerékpárra. És kerüljétek a vitát a kamionsofőrökkel!

 

A motorkerékpár javítás elodázható egy kis odafigyeléssel

motorkerékpár javításmotorkerékpár javítás legyen a mi dolgunk, amikor időszerűvé válik, de Ön is sokat tehet azért, hogy meghosszabbítsa a járgány élettartamát!

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a spórolás mindenképpen lemondásokkal jár, ám valójában az a titok, hogy hosszú távban kell gondolkodni, ami a motorkerékpár fenntartását illetően is igaz. Amit elhanyagolunk és amire pillanatnyilag kevesebbet költünk, annak később kell megfizetnünk az árát, de mindezt el is kerülhetjük, ha rendszeresen karbantartjuk a járgányt. Ha a motorkerékpár javítás elengedhetetlen, az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy elvisszük egy jó szakemberhez, de sokat tehetünk azért, hogy erre a lehető legritkábban kelljen sort keríteni.

Azzal, hogy időről-időre átnézzük a járgányt, elejét vehetjük a komolyabb meghibásodásoknak, amivel nem csak a motorkerékpár javítás költségeitől kímélhetjük meg magunkat, hanem rengeteg bosszúságtól is. A karbantartás egyik alappillére a folyadékok és kenőanyagok újratöltése, illetve szükség szerint ezek cseréje. Különösen nagy figyelmet érdemel a fékfolyadék és a motorolaj, utóbbihoz pedig szorosan kapcsolódik az olajszűrő cseréje is. Szintén sarkalatos pont a lánc ápolása és tisztítása, de a kerekek nyomásának beállításáról sem szabad megfeledkeznünk, ha pedig elérkezik az idő, nem maradhat el a gumicsere. Sokáig nem kell aggódnunk motorkerékpár javítás miatt, ha legalább ennyit megteszünk, de fontos az is, hogy ne sajnáljunk egy kicsit többet költeni egy-egy jobb készítményre, hiszen ezzel is meghosszabbíthatjuk a járgány élettartamát. Sajnos azonban a gondos karbantartás sem garancia arra, hogy többé nem kell szakember segítségét kérnünk, ha problémánk adódik, bízzuk a motorkerékpár javítást profikra.

Szokatlan jelenségre lett figyelmes, netán egyáltalán nem hajlandó elindulni a motor? A legjobb helyen jár, ránk számíthat, ha már csak a szakszerű motorkerékpár javítás segíthet! Bízza ránk járgányát, mi pedig orvosoljuk a problémát, hogy rövidesen ismét az utakat róhassa vele!

Motorkerékpárok szezon előtti karbantartása Budapesten

motorkerékpárok karbantartásamotorkerékpárok karbantartására minden szezon előtt szükség van, hiszen csak így garantálható az üzembiztonságuk.

A motorozás szezonja tavasztól őszig tart, és bár sokan használják télen is a motorjukat – ki munka-, ki magáncélra -, a hideg időszakban a legtöbb motorkerékpár pihen. Az állás azonban nem tesz jót sem a motornak, sem a futóműnek, más alkatrészekről nem is beszélve, ezért minden egyes szezon előtt érdemes a motorkerékpárnak karbantartáson átesnie.

motorkerékpárok karbantartása ebben az esetben egy teljes átvizsgálással kezdődik, aminek során fel kell mérni a részegységek állapotát, és szükség esetén cserélni, ami elhasználódott. Ide tartoznak a fékbetétek és -tárcsák, a gumik, a folyadékok és más, a biztonság szempontjából kiemelten fontos alkatrészek, de nem szabad megfeledkezni az elektromos rendszerről, a futóműről és magáról a motorról sem.

Attól függően, hogy mennyire új, vagy karbantartott motorról van szó, a motorkerékpár karbantartása mindössze néhány napot vesz igénybe a legrosszabb esetben is, bár előfordulhatnak olyan, rejtett hibák, amelyek javítása sokkal hosszabb időt is igénybe vehet. A költségek tekintetében egy átlagos motorkerékpár karbantartása azonban nem nevezhető “vészesnek”, de persze fel kell készülni a rosszabb eshetőségekre is, hiszen a rejtett hibák javítása akár nagyobb összegeket is felemészthet.

Ha szeretné üzembiztossá tenni motorját a soron következő szezonra, válassza motorkerékpár szervizünket! Sokéves tapasztalatunknak hála rövid idő alatt megoldjuk a kisebb problémákat, és a nagyobb javításokra sem kell sokáig várnia. A motorkerékpárok karbantartásának költsége nálunk kifejezetten alacsony, a minőség viszont magas, tehát, ha a legjobbat szeretné, Önnek is érdemes nálunk elvégeztetnie a motorjával kapcsolatos feladatokat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a motorkerékpárok karbantartásával kapcsolatban, illetve, ha szeretné ránk bízni járművét, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Téli motorozás – Mire figyeljünk?

Téli motorozás – Mire figyeljünk?Ön is azok közé az elszánt motorosok közé tartozik, akik nem szeretnék kedvencüket télen se a garázsban tartani? Eláruljuk, mit tehet a biztonságosabb motorozásért a téli időszakban is!

 • A téli motorozáshoz –ha választhatunk – célszerű nem a millió forintos nagyságrendbe tartozó motorunkat választani, elég egy kisebb köbcentis robogó, illetve motor.
 • Rendkívül fontos a megfelelő öltözet, hiszen nincsen rosszabb, mint átázott ruhában szelni az utakat a mínusz fokban. Ez nemcsak a kellemetlen érzés miatt rossz, hanem mert mozgásunk darabossá válhat, és így kevésbé tudunk figyelni a vezetésre.
 • Végtagjainkat is maximálisan óvjuk a hidegtől. Manapság nagyon jó minőségű motoros ruhákat lehet beszerezni, melyek a téli motorozáshoz vannak kifejlesztve, de a réteges öltözet is sokat segíthet.
 • A legfontosabb: látogasson el motorszervizünkbe egy alapos karbantartás végett, mielőtt belefog a téli motorozásba!

Persze nemcsak a téli időszakban, hanem bármikor állunk a szolgálatára, ha motorszerviz segítségére lenne szüksége!

 

Elektromos jármű szervizünkben az Ön járművét is gyorsan megjavítjuk!

Elektromos jármű szervizünkben az Ön járművét is gyorsan megjavítjuk!A közlekedési eszközök tárháza manapság már nagyon széles. Nemcsak azt választhatjuk meg, hogy kétkerekűn, családi autón vagy esetleg tömegközlekedési eszközökön utazzunk, de azt is, hogy milyen legyen a járművünk működése. Benzines, esetleg elektromos jármű?

Az elektromos járművek, mint amilyen az elektromos kerékpár vagy robogó, semmiben sem maradnak el benzines társaiktól, sőt, környezetbarát közlekedést tesznek lehetővé. Ettől azonban még javításra szorulnak esetenként.

Az elektromos járművek szervizét is ránk bízhatja, ha éppen erre van szüksége! Keressen fel minket bizalommal, és mi legjobb tudásunkat bevetve gondoskodunk arról, hogy minél előbb visszaülhessen elektromos járművére! Legyen szó alkatrészcseréről, javításról vagy karbantartásról, elektromos jármű szervizünk szakértői rövid időn belül megoldják a problémákat.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és kérhet időpontot  elektromos jármű szervizünkbe! Keressen minket bátran!

 

Ne feledje a motor szervizt, ha használt motort vásárol!

Ne feledje a motor szervizt, ha használt motort vásárol!Egy új jármű sok pénzbe kerül, mondjuk ki kerek perec, és ez éppen elég ok arra, hogy ne engedhesse meg mindenki magának az új autót, vagy motort. Ám jóval kevesebb pénzért már használtan is vásárolhatunk kifogástalanul működő járműveket. Ahhoz, hogy jó vételt csináljunk, résen kell lenni, és alaposan utánanézni a megvásárolni kívánt járműnek, illetve az állapotának.

Keresse fel bizalommal motor szervizünket, amennyiben szüksége van szakmai tanácsra, vagy már megvásárolt használt motorját szeretné leellenőriztetni. A megvásárolt használt motor teljesen jó állapotúnak tűnik, Ön is átnézte, ki is próbálta, de szeretne biztosra menni?

Örömmel segítünk, és motor szervizünkben kívül belül elvégezzük a szükséges ellenőrzést! Természetesen, ha találunk valamilyen hibát, azt ki is javítjuk és gondoskodunk arról, hogy a használt motor teljesen biztonságos legyen.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken megtalál minket, és kérhet időpontot motor szervizünkbe!

Motorozna ősszel is? Várjuk motorszervizünkben!

motorszerviz.hu.18.08Az ősz és a tavasz a túrázások ideje, ugyanis ilyenkor, ezekben az évszakokban talán a legszebb a táj. Nem rontja a z élményt a rekkenő hőség, nyugodtan lehet gyönyörködni a panorámában, nagyobb távokat is meg lehet tenni kényelmesen.

Az őszi motorozás azonban fokozott óvatosságot követel  meg a motorostól, hiszen a megváltozott időjárás megváltozott utakat és körülményeket hoz magával. A motoros ruházatot és az aláöltözetet ajánlott úgy megválasztani, hogy védelmet nyújtson a hűvösebb idővel, a csípős széllel és a csapadékkal szemben, de védjen akkor is, ha a csúszós utakon megbillen a motor. Ilyenkor vissza kell venni a száguldozásból, és nyitott szemmel kell közlekedni a levelekkel teli, nedves utakon.

Arra is ügyelnie kell egy tapasztalt és óvatos motorosnak, hogy a motor tökéletes állapotban legyen, nehogy ez okozzon balesetet. Motorszervizünkben ősz elején is szívesen látjuk a motortulajdonosokat, hogy minden szükséges ellenőrzést elvégezhessünk a járgányokon. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és egyeztessen időpontot motorszervizbe, motorjavításra!

 

Készítse fel motorját az őszi időszakra, látogasson el motor szervizünkbe!

Készítse fel motorját az őszi időszakra, látogasson el motor szervizünkbe! Az őszi időszakra nemcsak a személygépjármű tulajdonosoknak kell felkészülniük, hanem a motorosoknak is, hiszen az ő esetükben még veszélyesebb olyan járművel közlekedni, ami nem felel meg a szezonális körülményeknek. Ha Ön is szeretne felkészülni a szélsőséges időjárásra, keresse fel motor szervizünket!

Motor szervizünkben alapos vizsgálatot végzünk annak érdekében, hogy a motorral biztonságosan és balesetmentesen közlekedhessen az utakon. Ilyenkor gyakran olyan rejtett hibákat találunk, amik komoly problémákat is okozhatnak a későbbiekben, így viszont, hogy idejében felismertük és megtaláltuk, kedvező áron és rövid határidővel helyreállítjuk, így semmi sem szabhat gátat annak, hogy az esős, sáros időben is közlekedhessen motorjával.

Helyezze előtérbe biztonságát, készüljön fel szakemberekkel az őszi szezonra, várjuk motor szervizünkben! Ha kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com