Motorgumi csere, centrírozás pontosan, szakszerűen!

Motorgumi csere, centrírozás pontosan, szakszerűen. Forduljon bizalommal műhelyünkhöz és gondoskodunk a biztonságos körülményekről!

Már nem kell sokat várni a jó időre, napról napra egyre jobban enyhül az időjárás, ennek hatására pedig folyamatosan nő a motorosok száma is az utakon. Sokan, mielőtt útnak indulnak, ellenőrzik a járműveik állapotát azért, hogy elkerüljék a baleseteket, ugyanis a téli leállás során bármi előfordulhatott. Ilyenkor egyesek szembesülnek azzal, hogy például a biztonságos utazáshoz mindenképp szükség lesz motorgumi cserére, ugyanis a jelenlegi abroncsokkal óriási kockázat lenne elindulni.

Műhelyünk folyamatosan elérhető a járműtulajdonosok számára, nálunk minden rendelkezésre áll a szakszerű és pontos motorgumi cseréhez. Alapos munkát végzünk, a csere után motorját bátran használhatja, nem érhetik kellemetlenségek az utazásai során. Az új abroncsok felszerelését a legmagasabb szakmai követelmények szerint végezzük. Ezután foglalkozunk a motorgumi centrírozással is, ami elengedhetetlen része az abroncsok felszerelésének. A fontos művelettel a kerekeket kiegyensúlyozzuk, ezáltal megakadályozzuk, hogy a motor használat közben vibrációt okozzon, rázkódjon. Így nagyon kellemetlen vezetni a járműveket, ráadásul elég balesetveszélyes is. A motorgumi centrírozásnál szintén nagy gondot fordítunk a pontosságra, követelmények figyelembevételére. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Motor szervizünkben megfelelően felkészítjük a járműveket a szezonra, időszakos karbantartást is vállalunk. Jöjjön el hozzánk, bízza ránk a motorgumi cserét, centrírozást, és gondtalanul használhatja a kétkerekű járművét tavasszal, nyáron egyaránt! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A rövid határidőkre is odafigyelünk, hamar végzünk a feladatainkkal, így Önnek nem kell sokáig mellőznie a járművét. Ha kérdései lennének, vagy időpontot foglalna, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tags: , , , , , ,

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com