Miért jó a robogó?

Műhelyünk a robogótulajdonosok előtt is nyitva áll. Szervizmunkák, karbantartás, alkatrészek nem akadály. Térjen be hozzánk, ha bármilyen problémát észlelt, hiszen a biztonság a legfontosabb!

Miért praktikus választás egy robogó?

Mai rohanó világunkban, a mindennapok ádáz küzdelmeiben, amikor a lehető leggyorsabban kívánunk eljutni úti célunkhoz, mind jobban megéri robogót vásárolni. Az autóval való közlekedés egyre lassabb, több dugó nehezíti a továbbjutást, az egekbe szökő benzinárakról nem is beszélve. Ha nap mint nap kisebb távolságok megtételére vagyunk rákényszerülve, s főleg városon belül, akkor a legideálisabb választás a robogó.

Pénzt takaríthatunk meg vele, hiszen sokkal kedvezőbb a fenntartása, a szervizárak és a biztosítási költségek sem olyan húzósak, mint egy nagyobb gépjármű, autó esetében. Természetesen kevesebbet is fogyaszt és az otthoni tárolás is egyszerűbben megoldható. Könnyebb és gyorsabb navigálást tesz lehetővé, a keskenyebb utcákon és a dugókban is élvezhetjük a méretéből adódó előnyöket. Nem elhanyagolható szempont a könnyebb parkolás és az sem, hogy egy robogó esetében nincs szükség külön motorra szóló jogosítványra.

Google Plus