A motorszerviz fontossága

Egyre többen választják az autózás helyett a motorozást. Ez, ha jobban belegondolunk nem is annyira meglepő, hiszen egy kisebb méretű motorral egyszerűbb közlekedni. A motor fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak az autóénál, nem beszélve arról az utánozhatatlan szabadságélményről, amit csak a motorozás tud nyújtani rajongóinak.

Azonban van egy dolog, amiben a motorozás semmiben sem különbözik az autózástól, ez pedig nem más, mint a biztonság kérdése. Motorral közlekedni semmivel sem ró kisebb felelősséget a sofőrre, mint egy nagyobb autó esetében. Ez a felelősség nem csak abban merül ki, hogy betartjuk a közlekedési szabályokat, és felelősségteljesen vezetünk, hanem abban is, hogy gondoskodunk a motor kifogástalan állapotáról. Ezt a rendszeres karbantartással és a szervizzel tehetjük meg.

Ön se hanyagolja el motorját, és ha valamilyen hibát észlel vagy egyszerűen csak régen nézette át a motort, akkor ne habozzon hozzáértő szakemberekhez fordulni! Keressen minket bizalommal kérdéseivel, motorszervizünk szakképzett munkatársai mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

motorszervíz.hu

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com