Motordiagnosztika

Mert ami el tud romolni, az egyszer el is romlik…

Ha nem indul, ha fura zajokat hallat, ha rángat, ne habozzon, hiszen a javítás gyakran gazdaságosabb, okosabb megoldás, mint egy új motor beszerzése, arról nem is beszélve, hogy az időben feltárt problémát gyorsabban és kedvezőbb áron orvosolhatjuk.

A különféle motor meghibásodások feltárása az egyre bonyolultabb és modernebb gépezetek miatt komoly feladatot jelenthet. A problémákat okozhatják mechanikai vagy elektromos hibák. Vizsgálati lépések sorát kell megtennünk ahhoz, hogy árnyalt és pontos képet kaphassunk a motor hibáiról.

A megoldáshoz motorszervizünk korszerű diagnosztikai műszerekkel felszerelt műhelyében állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. A szakszerű és körültekintő motordiagnosztika időt és szakértelmet kíván. Műhelyünk munkatársai lelkes, hozzáértő csapata minden nehéz és reménytelennek tűnő motorkerékpárt elvállal.

Ne feledje, a hibák megelőzése, még a javításnál is ésszerűbb és olcsóbb! Például a motor olajszint ellenőrzése csupán néhány percet vesz igénybe, azonban ha rendszeresen elvégezzük, számos bosszúságtól mentjük meg magunkat.

Kérdése van? Úgy érzi, valami nem stimmel a motorral? Hívjon minket bizalommal!

Tags:

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com