Túrázni indul? Előtte térjen be hozzánk!

A nyár a motorozás szerelmeseinek várva várt időszaka, amikor felpattanhatnak a járgányukra és újabb kilométereket hódíthatnak meg. Azonban a hosszabb lélegzetű túrák előtt nem csak magunkat, de a motort is fel kell készíteni.

Térjen be hozzánk egy átfogó motor szervizre, mielőtt útnak indul, és ne feledkezzen meg arról, hogy első a biztonság! Nem gond, ha Ön nem maga szereli a motorkerékpárját, hiszen arra itt vagyunk mi!

Átfogó szolgáltatásaink keretein belül tüzetesen átnézzük a motort az utolsó csavarig. Eközben fény derül arra, vannak-e kopott alkatrészek a motorban, szükség van-e olajcserére, de gondoskodunk a szükséges beállításokról, az abroncs ellenőrzéséről is. Finomhangolást is végzünk, ráadásul nálunk felszereltetheti motoros kiegészítőit is.

Ha minket választ, gyors és lelkiismeretes munkát kap cserébe a pénzéért. Ugye Ön sem szeretné, ha a márkaszervizben a magas díjakért cserébe lelketlen, félkész munkát kapna vissza? Válasszon minket, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni motor szervizünk lelkiismeretes csapatában!

Tags: , , ,

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com