Érdekesség: A motorosok világa – a motoros találkozók

Aki egy motor boldog tulajdonosa, tudja jól, hogy a motorozás nem csak egy hobbi, hanem egy életérzés. Két keréken száguldani az utakon, úgy, hogy a szabadság érzése átjárja nem csak az egész testünket, hanem lelkünket is, csodálatos érzés. Gyakori mondás, hogy a tavasz igazi hírnökei nem a madarak, hanem a motorosok, és ez valóban így is van. Ilyenkor az egész világ megtelik a motorok dörmögő hangjával, és motoros találkozók tömkelegével.

A motoros találkozók
A tavasz és a nyár a motoros találkozók ideje. Tavasztól egészen ősz elejéig szinte egymás nyakába érnek ezek az események, és számtalan programmal várják az ide látogatókat. Koncertek, motoros felvonulások, bemutatók, vásárok, gyermek –és jótékonykodási programok. Az ilyen találkozók közül talál a leghíresebb az Open Road Fest és a Hungarian Bike Week, ám ezeken túl is számtalan esemény várja az érdeklődőket.

Motorra fel!
Látogassa meg Ön is ezeket a fantasztikus találkozókat, akár a birtokában van egy motor, akár csak érdeklődik utánuk, hiszen az ilyen események mindenkit szeretettel várnak! Ám ne felejtse el azt sem, hogy amikor épp nem a fesztiválra készül, hanem motor szerviz elvégzésére van szüksége, mi állunk rendelkezésére!

Tags: , , ,

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com