Tuning tippek kezdőknek

motor Egy robogó vagy egy motor jó választás azoknak, akik könnyen kezelhető, gyors és költséghatékony közlekedési eszközre vágynak, és a tömegközlekedési eszközöket saját járműre cserélnék. A motoroknak és robogóknak is meg van az az előnye, hogy az eredeti teljesítményüket akár házilag is lehetőségünk nyílik feltuningolni, ám ha nem értünk hozzá, érdemesebb szakemberre bízni. A tuningról elterjedt, hogy költséges dolog és habár valóban lehet rá vagyonokat is költeni, de a céloktól és a lehetőségektől függően megvalósítható ésszerű keretek között is.

Válasszunk jó minőségű öntöttvas hengert, mert ezek hosszabb használat után is tartósak maradnak és olcsóbbak az alumínium hengereknél, fúrhatóak és alkalmazkodóképesebbek is. A karburátort és a kipufogót illetően már nem kell elvesznünk a végtelen kínálatban, hiszen a hengerhez megfelelőt kell csak megtalálnunk. Hátra van még a hajtáslánc kiválasztása és a kész tuning finomhangolása. Így baráti áron egy utcai használatra kiváló, lényegesen több lóerővel rendelkező járművet tudunk összerakni.

Amennyiben tanácsra vagy szakmai segítségre lenne szüksége, keresse motorszervizünket és bízza magát és motorját motorszerelőinkre!

06-30/9720-320 fancsi.motor@gmail.com