Robogó-állapotfelmérés motorszervizünkben!

Motor- és robogószervizünk kedvező áron vállal egyszerű állapotfelmérést is, így hozzánk nem csak akkor fordulhat, ha javításra van szüksége járművének.

Állapotfelmérési szolgáltatásunkat érdemes igénybe venni, ha esetleg hosszabb útra indul motorjával, és már rég volt szervizben. Még ha nem is észlel konkrétan hibát, lehetnek elöregedett alkatrészek, amelyeknek cseréjével nem csak sok kellemetlenség előzhető meg egy utazás során, hanem akár egy baleset is. A bajt sokkal jobb megelőzni, mint a károkat enyhíteni, vagy esetleg külföldön motorszervizt keresni.

Robogószervizünkhöz akkor is érdemes elhozni a robogót, vagy motort állapotfelmérésre, ha szeretné eladni: elmondjuk az esetleges hibákat, amikről jó, ha tud, illetve igény esetén ki is javítjuk őket, hogy a legjobb állapotban, kedvezőbb áron adhassa el kétkerekűjét.

Vegye igénybe robogószervizünk szakembereinek segítségét hosszú út, vagy eladás előtt is! Kímélje meg magát sok kellemetlenségtől egy egyszerű ellenőrzéssel, hogy azután csak az utazásra, vagy az eladásra kelljen koncentrálnia!

Google Plus